Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/12442
Назва: ОСНОВНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВАМИ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Інші назви: виробництво продукції
підприємства харчової промисловості
скорочення чисельності
фінансово-економічні результати
міжнародні стандарти якості продукції
продукція харчової промисловості
обсяги виробництва, збут продукції
Автори: Білоус, Любомир Йосипович
Ключові слова: продукція харчової промисловості, обсяги виробництва, збут продукції,
міжнародні стандарти якості продукції.
Дата публікації: вер-2012
Видавництво: Білоус, Л. Й. Основні аспекти виробництва продукції підприємствами харчової промисловості [Електронний ресурс] / Л. Й. Білоус // Сталий розвиток економіки. – 2012. – № 2. – С. 74-76.
Бібліографічний опис: В статті досліджено стан виробництва продукції підприємств харчової промисловості України. Виявлено значний спад основних видів продовольчої продукції. Визначено, що незначна кількість основних видів продовольчих товарів реалізовується через торгову мережу підприємств.The analysis of production of goods of enterprises of food industry of Ukraine is conducted in the article. The considerable slump of basic types of food products is educed. Investigational, that the negligible quantity of basic types of food stuffs is realized through the trade network of enterprises.
Короткий огляд (реферат): The analysis of production of goods of enterprises of food industry of Ukraine is conducted in the article. The considerable slump of basic types of food products is educed. Investigational, that the negligible quantity of basic types of food stuffs is realized through the trade network of enterprises. В статті досліджено стан виробництва продукції підприємств харчової промисловості України. Виявлено значний спад основних видів продовольчої продукції. Визначено, що незначна кількість основних видів продовольчих товарів реалізовується через торгову мережу підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/12442
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
_2_2012.pdf5.94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.