Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/12045
Назва: СУЧАСНИЙ СТАН ПЛОДООВОЧЕКОНСЕРВНОЇ ГАЛУЗІ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ
Автори: Мельник, Юлія Олегівна
Ключові слова: ефективність
плодоовочеконсервна промисловість
консервна продукція
Дата публікації: 2007
Видавництво: Тернопіль: Економічна думка
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано сучасний стан плодоовочеконсервної галузі, що дозволило виявити проблеми її розвитку та виділити чинники, які сприяють укріпленню позицій галузі. The modern state of tinned food industry is analyzed in the article, that allowed to expose the problems of its development and select factors as instruments in strengthening of positions of industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/12045
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сучасний стан галузі.pdf365.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.