Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1134
Назва: Управління якістю продукції в системі забезпечення конкурентноспроможності підприємства
Інші назви: Quality management system to ensure the competitiveness of enterprises
Автори: Крещенко, Тетяна Василівна
Kreshchenko, T. V.
Ключові слова: менеджмент організацій, конкурентноспроможність підприємства, управління якістю продукції
Дата публікації: 2012
Видавництво: Тернопіль
Бібліографічний опис: Крещенко, Т. В. Управління якістю продукції в системі забезпечення конкурентноспроможності підприємства : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем "магістр" : спец. - менеджмент організацій / Тетяна Василівна Крещенко ; наук. керівник к.е.н. А. Є. Буяк. - Тернопіль, 2012. - 131 с.
Короткий огляд (реферат): Теоретичне обгрунтування й розробка практичних рекомендацій щодо напрямів і методів підвищення якості продукції молокопереробних підприємств в умовах посилення конкуренції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1134
Розташовується у зібраннях:2011-2012 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kreshchenko T. V.MOmz51.pdf1.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.