Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10467
Назва: Вітчизняний та зарубіжний досвід функціонування спрощених систем оподаткування
Автори: Амбрик, Лілія
Ключові слова: податкове регулювання, податкове законодавство, спрощена система оподаткування, спрощена система оподаткування, обліку та звітності, єдиний податок, альтернативні системи оподаткування, корпоративний податок, податок на доходи фізичних осіб, податкові ставки.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Інвестиції: практика та досвід
Серія/номер: ;№15
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено вітчизняний та зарубіжний досвід функціонування спрощених систем оподаткування. З’ясовано організаційно-правові засади функціонування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності в Україні. Визначено обмеження щодо застосування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності в Україні. Встановлено, що спрощені системи оподаткування застосовуються у країнах СНД та не використовуються в країнах ЄС. Досліджено білоруський досвід функціонування спрощених систем оподаткування. Окреслено шляхи вдосконалення спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності в Україні з урахуванням позитивного зарубіжного досвіду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10467
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ambryk Simplified System of Taxation.pdf210.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.