Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10091
Назва: Гендерне виховання у навчальних закладах Німеччини
Інші назви: Gender Education at Schools of Germany
Автори: Ковальчук, Любов Олександрівна
Ключові слова: гендер
гендерне виховання
коедукація
спільне і роздільне навчання
Німеччина
Дата публікації: 2016
Видавництво: Херсон, ТОВ Видавничий дім ""Гельветика
Бібліографічний опис: Ковальчук Л.О. Гендерне виховання у навчальних закладах Німеччини / Л.О. Ковальчук // Науковий журнал "Молодий вчений". - 2016. - №12(39). - С.440-445.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто передумови реалізації гендерного виховання у навчальних закладах Німеччини та докладно висвітлено поняття коедукації, спільного та роздільного навчання, частково роздільного навчання, рівності статей. У європейській, зокрема німецькій, освіті кінця ХХ – початку ХХІ ст. в умовах її глобалізації виразно простежуються реформаційні перетворення, спрямовані на досягнення гендерної рівності. При цьому йдеться не лише про забезпечення однакових прав і можливостей обох статей в отриманні освіти високої якості, а й про зміни у гендерній свідомості учнівської молоді, що передбачає розв’язання багатьох складних і подекуди суперечливих педагогічних проблем.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10091
ISSN: 2304-5809
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
гендерне виховання.pdf364.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.